Joan Mallart elogia el llibre «Pensaments d'un educador» d'Esteve Pujol

Unes cinquanta persones han assistit aquest vespre a la llibreria Claret a la presentació del llibre Pensaments d'un educador d'Esteve Pujol. El presentador, Joan Mallart, catedràtic de didàctica de la UB, ha explicat l'origen del premi Joan Profitós de Pedagogia, que Pujol va rebre l'any 2009 per la seva obra, i ha elogiat l'escrit recordant les paraules del Jurat que atorgà el guardó, per unanimitat: «pels valors que conté i que difon amb una saviesa amena, pulcritud extrema i bellesas lingüística».

Esteve Pujol ha explicat el procés de creació del llibre, en què agrupa cent cinquanta-tres pensaments, recopilats acuradament durant els seus anys de docència. Així, el llibre parla d'educar en la felicitat i la responsabilitat; però també dedica un espai a l'esforç, a la motivació, a l'originalitat, al perdó, a la simpatia i a la veracitat, entre molts d'altres valors.

Per la seva part, l'editora, Rosa M. Zaragoza, ha agraït que l'autor piqués a la porta d'Edicions Saragossa, tenint en compte la qualitat del llibre i que l'editorial és relativament nova.

pensaments_d_un_educador_Claret_3

pensaments_d_un_educador_Claret_4

EDICIONS SARAGOSSA · Tel. 608 59 71 66 · rosa@edicionssaragossa.cat