Qui som

Edicions Saragossa publica el seu primer llibre al març del 2006. Neix així un segell editorial independent amb una direcció editorial, un consell assessor i diferents equips de treball. Els objetius de l’editorial són:
  1. Crear un fons editorial que ofereixi llibres àgils i planers que activin el pensament i la imaginació, desvetllin records, despertin emocions i facin passar una bona estona als lectors.
  2. Afavorir el treball conjunt entre l’editorial i els autors per vetllar per la qualitat tant dels continguts i dels llenguatges com del disseny del llibre.
  3. Apostar per autors novells.
  4. Prioritzar la qualitat per sobre de la productivitat.

Entrevista amb l'editora Rosa M. Zaragoza:

rosa_m_zaragoza
Com feu la tria de les obres?
Optem per llibres amens i diferents, que convidin a una lectura amable. I, alhora, que siguin llibres per a afavorir la convivència, amb uns valors d’estima a la vida i amb sentit crític respecte a ella. Quan ens presenten un original que pot encaixar amb els nostres objectius i filosofia, l’estudiem amb més profunditat, el fem llegir al consell assessor, etc. Si aconseguim un cert consens de la validesa de l’obra, ho tirem endavant.

EDICIONS SARAGOSSA · Tel. 608 59 71 66 · rosa@edicionssaragossa.cat