Has de celebrar una data especial? Vols obsequiar als teus convidats amb llibres? La literatura és creativa, igual que l’estimació. Segur que us agradarà sorprendre la gent que us acompanya en un moment tan significatiu, sigui un aniversari, un casament, unes noces d’or, un bateig o qualsevol ocasió especial.

Edicions Saragossa us ofereix un ampli ventall de llibres-obsequis personalitzats: poesia eròtica, relats breus, les vivències de qui espera ser àvia, poesia social, contes i música per als menuts… Amb el detall o detalls exclusius que escolliu (la vostra fotografia, una dedicatòria personal, la signatura de l’autor…), serà un regal per a tota la vida!

Regaleu llibres de poemes
Entre llençols, en llengua catalana
Salto de cama, en llengua castellana

Són dos llibres diferents escrits per la mateixa autora, Carme Rovira, amb un llenguatge comú: la poesia eròtica. Els poemes dels dos llibres conviden a cercar i a descobrir, amb la persona estimada, sensacions, emocions i sentiments; remeten al plaer de gaudir de l’amor amb tots els sentits i de conservar-ne l’empremta en el cor i en la pell.
Els llibres seran personalitzats: amb una fotografia dels nuvis a la coberta, amb una dedicatòria a l’interior o amb allò que convingui a cada parella.

O bé trieu altres títols…

Els llibres no caduquen, transmeten sentiments, ens fan més lliures, es poden rellegir i ens recorden qui ens els va donar. A la vostra festa hi assistiran persones diverses, per això podeu triar diferents títols:
- Gira la roda d’Enriqueta Capdevila: trenta-sis contes perquè els adults els expliquin als infants.
- Anada i tornada. 54 narracions singulars d’Antoni Bachs: relats breus amb un toc d’humor i d’ironia.
- Seré àvia!!! de M. Àngels Gilberga: explica vivències de qui espera ser àvia (recomanat per als pares i mares dels nuvis).
- Txangu i el Violinista del Temps i Txangu i la Cançó de l’Escopinya, de Miquel Roff amb de música d’Alfred Tapscott: els petits descobriran les aventures d’un gos blau que els captivarà.
- Societat anònima. 24 hores a la finestra, de Maria Patricio: poesia social premiada al II certamen Paraules a Icària (2010).

El preu dels llibres es podrà negociar en funció de la comanda i dels títols escollits. Si hi voleu afegir un detall exclusiu: l’autor/a signarà cadascun dels exemplars.

Vegeu-ne alguns exemples aquí
http://www.guianupcial.com/detalls-casament_boda_edicions-saragossa.html

EDICIONS SARAGOSSA · Tel. 608 59 71 66 · rosa@edicionssaragossa.cat